يکشنبه،09 ارديبهشت 1403 English

معاونت غذا و دارو

Lorestan
University of Medical Sciences


   
    • پروانه

      ترتيب و تعريف پروانه هاي بهداشتي

       

      ترتيب

       1- پروانه تاسيس    2- پروانه مسئول فني  3- پروانه بهره برداري   4- پروانه ساخت

       

       تعريف

       

       1-پروانه تاسيس

        عبارت از مجوزي است كه به استناد ماده 7 قانون مواد خوراكي ، آشاميدني ، آرايشي و بهداشتي مصوب تيرماه 1347و آئين نامه هاي اجرائي مربوطه اجازه ميدهد تا موسسه توليدي تاسيس گردد .

       

       2-پروانه مسئول فني

       عبارت از پروانه اي است كه صلاحيت فرد معرفي شده توسط موسسه جهت مسئوليت فني كارخانه پس از صدور پروانه تاسيس مورد تائيد و تصويب قرار ميگيرد و كليه محصولات موسسه بايستي در حضور و با نظارت كامل وي توليد و بسته بندي گردد .

       

       3-پروانه بهره برداري

       عبارت از مجوزي است كه پس از صدور پروانه مسئول فني صادر شده و با توجه به قانون مواد خوراكي ، آشاميدني ، آرايشي و بهداشتي و مقررات مربوطه به  موسسه اجازه ميدهد تا از خط توليد  بهره برداري نمايد. اين پروانه هيچگونه مجوزي جهت عرضه محصول به بازار نميباشد .

       

       4-پروانه ساخت

      مجوزي است كه به استناد مواد 7و8و9 قانون مواد خوراكي ، آشاميدني ، آرايشي و بهداشتيمصوب تيرماه 1347 و آئين نامه هاي اجرائي مربوطه صادر شده و به موسسه اجازه ميدهد تا فرآورده مورد نظر خود را طبق مشخصات ارائه شده و تائيد شده به بازار عرضه نمايد






دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني استان

لرستان

تعداد بازدید: 28543338 آخرین به روزرسانی: 09 ارديبهشت 1403

 مقالات articles  2018  2017  2016  2015  2014 

سئوالات متداول
بيانيه حريم خصوصي
 بيانيه توافق سطح خدمات
راهبرد مشاركت دستگاه
IT
eprints

.

Page created in 1.8857688903809 seconds.
memoryUsage : 7514Kb