ترتيب و تعريف پروانه هاي بهداشتي
ترتيب
1- پروانه تاسيس 2- پروانه مسئول فني 3- پروانه بهره برداري 4- پروانه ساخت
تعريف
1-پروانه تاسيس
عبارت از مجوزي است كه به استناد ماده 7 قانون مواد خوراكي ، آشاميدني ، آرايشي و بهداشتي مصوب تيرماه 1347و آئين نامه هاي اجرائي مربوطه اجازه ميدهد تا موسسه توليدي تاسيس گردد .
2-پروانه مسئول فني
عبارت از پروانه اي است كه صلاحيت فرد معرفي شده توسط موسسه جهت مسئوليت فني كارخانه پس از صدور پروانه تاسيس مورد تائيد و تصويب قرار ميگيرد و كليه محصولات موسسه بايستي در حضور و با نظارت كامل وي توليد و بسته بندي گردد .
3-پروانه بهره برداري
عبارت از مجوزي است كه پس از صدور پروانه مسئول فني صادر شده و با توجه به قانون مواد خوراكي ، آشاميدني ، آرايشي و بهداشتي و مقررات مربوطه به موسسه اجازه ميدهد تا از خط توليد بهره برداري نمايد. اين پروانه هيچگونه مجوزي جهت عرضه محصول به بازار نميباشد .
4-پروانه ساخت
مجوزي است كه به استناد مواد 7و8و9 قانون مواد خوراكي ، آشاميدني ، آرايشي و بهداشتيمصوب تيرماه 1347 و آئين نامه هاي اجرائي مربوطه صادر شده و به موسسه اجازه ميدهد تا فرآورده مورد نظر خود را طبق مشخصات ارائه شده و تائيد شده به بازار عرضه نمايد