پنج شنبه،15 خرداد 1399 English

معاونت غذا و دارو

Lorestan
University of Medical Sciences


   
    • شرح وظايف و بخشهاي مختلف

      اداره آزمايشگاه كنترل مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي استان لرستان در سال  1358  تاسيس گرديد.اين اداره در فضايي معادل 350 مترمربع و با تعداد 15 پرسنل رسمي، پيماني ،قراردادي، شركتي و طرحي در مقاطع دكترا، فوق ليسانس، ليسانس و فوق ديپلم در رشته هاي  شيمي، صنايع غذايي، سم شناسي، ميكروبيولوژي، علوم آزمايشگاهي، زير نظر معاون غذا و دارو دانشگاه در زمينه كنترل بهداشت و سلامت مواد غذايي و آرايشي و بهداشتي فعاليت دارد و وظيفه كنترل مواد اوليه مورد مصرف در صنايع غذايي و مواد غذايي فرآوري شده در كليه مراحل توليد، عرضه و توزيع و نمونه هاي وارداتي را از طريق انجام آزمونهاي ارگانولپتيكي، فيزيكي، شيميايي، ميكروبي بر اساس استانداردهاي موجود بر عهده دارد.

      اداره آزمايشگاه كنترل مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي استان لرستان در قالب  يك بخش اداري،  و  3 آزمايشگاه عمده زير فعاليت مي كند:

      1-     آزمايشگاه ميكروبيولوژي

      2-     آزمايشگاه شيمي

      3- آزمايشگاه محصولات آرايشي وبهداشتي

       

      آزمايشگاه و بخشهاي موجود در آزمايشگاه مواد غذايي،آرايشي و بهداشتي

       

      رئيس آزمايشگاه :

      دكتر معصوم حاتمي كيا

       

      بخش پذيرش:

      كارشناس پذيرش : فهيمه احمدي

      كليه نمونه هاي غذايي آشاميدني،آرايشي و بهداشتي كه از اداره نظارت بر مواد غذايي و آشاميدني و همچنين نمونه هاي ارسالي از مراكز بهداشت و سطح عرضه را تحويل گرفته و پس از كد گذاري جهت انجام آزمايشات به بخشهاي مربوطه ارسال مي دارد و از نمونه ها به عنوان شاهد نيز يك نمونه در انبار نمونه ها نگهداري مي شود.

       

      ميكروب شناسي:

      مسئول بخش :مهندس مريم توسلي

      كارشناس بخش :آلاله محرري،الهام هدايتي، سيده ليلا هاشمي

       

      در اين بخش 1 مسئول بخش و 3 كارشناس وجود دارد كه كليه نمونه هايي كه به آزمايشگاه غذا وارد مي شود و نياز به آزمون ميكروبي دارد مثل آرايشي و بهداشتي،غذايي و آشاميدني ،ضد عفوني كننده ها آزمايش مي شود.كليه آزمونها مطابق با استانداردهاي بين المللي و روشهاي معتبر پايه ريزي شده است.

       

      بخش آرايشي و بهداشتي و بسته بندي ظروف:

      فاطمه رفيعي رشته :كارشناس شيمي محض

      اين بخش زير مجموعه اي از آزمايشگاه غذا ميباشد.در اين بخش يك نفر كارشناس به عنوان مسئول بخش وجود دارد كه كليه نمونه هاي آرايشي و بهداشتي،شامپو و مواد شوينده،ضد عفوني كننده، صابونها و غيره انجام مي شود.همچنين آزمايشات مربوط به بسته بندي مواد غذايي،سلولزي،فلزي شيشه اي،پليمر ،مقوا،ظروف يكبار مصرف به عهده اين واحد مي باشد.

       

      بخش شيمي:

      مسئول بخش:كبري بهاري

      كارشناس بخش: ،روشنك فاتحي ،آرزو گوهريان، الهام ابدالي،سعيده زارع، زهرا مير، سارا كريم زاده

       






دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني استان

لرستان

تعداد بازدید: 22810143 آخرین به روزرسانی: 15 خرداد 1399

 مقالات articles  2018  2017  2016  2015  2014 

سئوالات متداول
بيانيه حريم خصوصي
 بيانيه توافق سطح خدمات
راهبرد مشاركت دستگاه
IT
eprints

.

Page created in 0.50977396965027 seconds.
memoryUsage : 6029Kb