آموزش غير حضوري مسئولين فني موسسات تحت پوشش معاونت غذا ودارو
مسئولين فني كه پروانه آنها در كميسيون صدور پروانه ها صادر شده است، مي توانند پس از مطالعه سر فصل هاي عنوان شده ،با هماهنگي كارشناس آموزش اداره نظارت بر مواد غذايي ،آشاميدني ،آرايشي و بهداشتي در تاريخ هاي 15 يا 30 هر ماه جهت آزمون و دريافت پروانه در اين معاونت حضور به هم رسانند.
حداقل ضوابط فني واحدهاي توليدي
حدود وظايف و مقررات مربوط به مسئولين فني و صاحبان مراكز توليدي
دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني استان
مقالات articles 2018 2017 2016 2015 2014