شنبه،08 ارديبهشت 1403 English

معاونت غذا و دارو

Lorestan
University of Medical Sciences


   
    • كارگاه آموزشي تعيين جوش شيرين واندازه گيري ميزان نمك در نانهاي سنتي
      كد خبر: 4172
      تاريخ انتشار: ۱۳۹۰/۱۰/۲۸
      تعداد بازديد: 1030
      كارگاه آموزشي تعيين جوش شيرين واندازه گيري ميزان نمك در نانهاي سنتي

      كارگاه آموزشي تعيين جوش شيرين واندازه گيري ميزان نمك در نانهاي سنتي

      در تاريخ 26/10/90 كارگاه آموزشي تعيين جوش شيرين واندازه گيري ميزان نمك در نانهاي سنتي با حضور كارشناسان محترم آزمايشگاه، كارشناسان بهداشت محيط استان و كارشناسان آزمايشگاه آب شبكه هاي بهداشتي استان در سالن رازي معاونت به شرح مصوبه ذيل برگزار گرديد .
      1- تعريف نان و ارزش تغذيه اي آن
      2- طبقه بندي انواع نان
      3- مراحل فرايند تخمير در نان به روش بيولوژيكي شيميايي
      4- آشنايي با جوش شيرين و مضرات استفاده از آن در نان
      5- تاثير استفاده از نمك بر روي نان
      6- آشنايي با آزمونهاي ph ( جوش شيرين ) و ميزان نمك در نان
      7- حد مجاز ph و نمك در نان
      8- آموزش عملي انجام آزمونهاي نان ( جوش شيرين و نمك)
      ارسال به فيسبوك   ارسال به دنباله   ارسال به بالاترين   ارسال به كلوب



دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني استان

لرستان

تعداد بازدید: 28543336 آخرین به روزرسانی: 04 ارديبهشت 1403

 مقالات articles  2018  2017  2016  2015  2014 

سئوالات متداول
بيانيه حريم خصوصي
 بيانيه توافق سطح خدمات
راهبرد مشاركت دستگاه
IT
eprints

.

Page created in 0.97575783729553 seconds.
memoryUsage : 6846Kb