در تاريخ 26/10/90 كارگاه آموزشي تعيين جوش شيرين واندازه گيري ميزان نمك در نانهاي سنتي با حضور كارشناسان محترم آزمايشگاه، كارشناسان بهداشت محيط استان و كارشناسان آزمايشگاه آب شبكه هاي بهداشتي استان در سالن رازي معاونت به شرح مصوبه ذيل برگزار گرديد . 1- تعريف نان و ارزش تغذيه اي آن 2- طبقه بندي انواع نان 3- مراحل فرايند تخمير در نان به روش بيولوژيكي شيميايي 4- آشنايي با جوش شيرين و مضرات استفاده از آن در نان 5- تاثير استفاده از نمك بر روي نان 6- آشنايي با آزمونهاي ph ( جوش شيرين ) و ميزان نمك در نان 7- حد مجاز ph و نمك در نان 8- آموزش عملي انجام آزمونهاي نان ( جوش شيرين و نمك)
|