به نقل از روابط عمومي ،
كميته غني سازي آرد به منظور ساماندهي مشكلات گندم، آرد و نان بررسي روند اجرايي طرح غني سازي در كارخانجات آرد و وضعيت ميزان سبوس گيري ،پيگيري اخذ كد IRC در سامانه TTAC توسط سيلوهاي خصوصي و دولتي خريد و نگهداري گندم و بررسي وضعيت جوش شيرين و بلانكيت در نان با حضور دكتر محسن اسدبيگي معاون غذا و دارو ، مهندس اميد مقيمي مدير اداره نظارت بر مواد غذايي و بهداشتي ،مسئول پژوهشكده كنترل كيفي اداره كل غله استان لرستان ، نماينده معاونت بهداشتي ، كارشناس آزمايشگاه كنترل مواد غذايي و بهداشتي دانشگاه و كارشناس اداره كل استاندارد ، معاون سازمان جهاد كشاورزي ، نماينده انجمن صنفي كارخانجات آرد استان در سالن جلسات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي استان لرستان تشكيل شد.
در ابتدا مهندس اميد مقيمي مدير نظارت بر مواد غذايي و بهداشتي به بيان توضيحاتي در خصوص روند و مراحل و چگونگي فرآيند غني سازي آرد گندم و ... پرداخت.
در ادامه جلسه دكتر اسدبيگي با بيان اينكه نظارت بر فرآيند غني سازي آرد گندم و كنترل سلامت آن از جمله وظايف معاونت غذا و دارو مي باشد هدف از تشكيل كميته غني سازي آرد را ارتقاء سطح سلامت جامعه و عنوان كرد.
وي با تاكيد بر توزيع آرد با كيفيت هر چه بالاتر و سبوس بيشتر گفت: تحويل گندم با شاخص هاي بهتر به كارخانجات ، تشكيل گشت مشترك (معاونت بهداشتي ،سازمان جهاد كشاورزي ،معاونت غذا و دارو،شركت غله) جهت بررسي مصرف جوش شيرين و بلاكنيت، كاهش هزينه آزمايشات براي گندم سيلوهاي گندم بايد در دستور كار قرار گيرد.
در انتها كليه اعضاء كميته غني سازي، به بحث و بررسي و ارائه راهكار هايي در خصوص رفع چالشهاي موجود در كارخانجات آرد استان و نانوايي ها در زمينه غني سازي پرداختند.
|