كارگاه آموزشي اصول توليد وكنترل كيفيت فرآورده هاي گوشتي در تاريخهاي 14و15 دي ماه سال جاري با حضور كليه كارشناسان كنترل مواد غذايي وبهداشتي وآزمايشگاه و شبكه هاي بهداشت ودرمان شهرستانهاي تابعه استان وهمچنين مسئولين فني واحدهاي توليدي فراورده هاي گوشتي در سالن رازي معاونت غذاودارو برگزار گرديد. در بدو شروع، كارگاه با تلاوتي چند از كلام اله مجيد آغاز شد . خير مقدم به كليه مدعوين محترم توسط دكتر دلفان معاون محترم غذاودارو و متعاقب آن كارگاه با اهداف آموزش روشهاي نوين كنترل كيفيت در فراورده هاي گوشتي ، تكنولوزي جديد توليد ، استانداردها و ارزيابي تقلبات در فراورده هاي گوشتي و تبادل اطلاعات و تجربيات همكاران معاونت غذاودارو ، شبكه هاو مسئولين فني واحدهاي توليدي فرآورده هاي گوشتي تشكيل گرديد .
|