چهارشنبه،05 ارديبهشت 1403 English

معاونت غذا و دارو

Lorestan
University of Medical Sciences


   
    • برگزاري كارگاه آموزشي اصول توليد وكنترل كيفيت فرآورده هاي گوشتي
      كد خبر: 4143
      تاريخ انتشار: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
      تعداد بازديد: 623
      برگزاري كارگاه آموزشي اصول توليد وكنترل كيفيت فرآورده هاي گوشتي

      برگزاري كارگاه آموزشي اصول توليد وكنترل كيفيت فرآورده هاي گوشتي

      كارگاه آموزشي اصول توليد وكنترل كيفيت فرآورده هاي گوشتي در تاريخهاي 14و15 دي ماه سال جاري با حضور كليه كارشناسان كنترل مواد غذايي وبهداشتي وآزمايشگاه و شبكه هاي بهداشت ودرمان شهرستانهاي تابعه استان وهمچنين مسئولين فني واحدهاي توليدي فراورده هاي گوشتي در سالن رازي معاونت غذاودارو برگزار گرديد. در بدو شروع، كارگاه با تلاوتي چند از كلام اله مجيد آغاز شد . خير مقدم به كليه مدعوين محترم توسط دكتر دلفان معاون محترم غذاودارو و متعاقب آن كارگاه با اهداف آموزش روشهاي نوين كنترل كيفيت در فراورده هاي گوشتي ، تكنولوزي جديد  توليد ، استانداردها و ارزيابي تقلبات در فراورده هاي گوشتي و تبادل اطلاعات و تجربيات همكاران معاونت غذاودارو ، شبكه هاو مسئولين فني واحدهاي توليدي فرآورده هاي گوشتي تشكيل گرديد . 
      ارسال به فيسبوك   ارسال به دنباله   ارسال به بالاترين   ارسال به كلوب



دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني استان

لرستان

تعداد بازدید: 28543323 آخرین به روزرسانی: 04 ارديبهشت 1403

 مقالات articles  2018  2017  2016  2015  2014 

سئوالات متداول
بيانيه حريم خصوصي
 بيانيه توافق سطح خدمات
راهبرد مشاركت دستگاه
IT
eprints

.

Page created in 4.2135050296783 seconds.
memoryUsage : 6844Kb