به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي لرستان، در پنجمين روز از هفته جهاني غذا روز جهاني غذا روز چهارشنبه 28 مهرماه، همايش تجليل از واحدهاي توليدي نمونه استان و نيز مسئولين فني برتر واحدهاي توليدي، از سوي مديريت نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و دارو در تالار دكتر زهتاب دانشكده پيراپزشكي با حضور دكتر نيكبخت رياست دانشگاه، حجتالاسلام والمسلمين حسيني مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه علوم پزشكي لرستان، دكتر محسن اسدبيگي معاون غذا و دارو، دكتر ابراهيم فلاحي استاد تمام تغذيه و معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه، مديران و جمعي از مسئولين و فعالان صنعت غذا در استان برگزار شد. در اين مراسم رياست دانشگاه، مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبر، معاونين غذا و دارو و تحقيقات و فناوري دانشگاه درباره اهميت روز جهاني غذا كه در خصوص امنيت غذايي و اصلاح الگوي مصرف مواد غذايي هر كدام به ايراد سخنراني پرداختند.
در ادامه مهندس مقيمي مدير نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و دارو گزارش عملكرد اين حوزه را در يكسال گذشته تشريح و در پايان به معرفي شركت هاي توليدي مواد خوراكي و آشاميدني و نيز مسئولين فني كارخانجات مواد خوراكي برتر پرداختند. در پايان مراسم از شركت هاي برتر توليد مواد خوراكي و آشاميدني و نيز مسئول فني برتر كارخانجات مواد خوراكي و آشاميدني با اهداء لوح از زحمات ايشان تجليل بعمل آمد.
|