جلسه كميته امنيت غذا در تاريخ 20/9/90 راس ساعت 10 صبح با موضوع پيگيري مصوبات قبلي و بررسي مشكلات شير خام دريافتي كارخانجات لبني در سالن معاونت برگزار گرديد .در دستور كار جلسه: ضمن تاكيد به مدعوين محترم جهت حضور بموقع در جلسه وارسال پيگيري مصوبات به صورت مكتوب به دبير خانه كميته مستقر در معاونت غذاودارو 6 مصوبه به تائيد اعضاء رسيد.كه دستگاهاي عضو از جمله سازمان محترم جهاد كشاورزي ، معاونت بهداشتي و كارخانجات لبني مسئول پيگيري مصوبه در مدت زمان مقرر (يك ماه) شدند. نتيجه اجراء مصوبات در يك ماه آينده با تشكيل جلسه پيگيري خواهد شد .
|