به نقل از روابط عمومي معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشكي لرستان، نشست هم انديشي و تشريح برنامه هاي هفته جهاني غذا با حضور معاون، مدير و كارشناسان اداره نظارت بر مواد غذايي و آرايشي بهداشتي، مدير امور عمومي و روابط عمومي معاونت غذا و دارو روز سه شنبه ششم مهرماه برگزار شد.
دراين جلسه كه در راستاي هماهنگي و برنامه ريزي لازم جهت برنامه هاي اعلام شده توسط سازمان غذا و دارو برگزار شد، پس از بحث و تبادل نظر و پيشنهادات مطرح شده مقررشد برنامه ها و فعاليت هاي امسال در راستاي كاهش مصرف قند، نمك و چربي، نشانگرهاي رنگي تغذيه اي، برچسب اصالت، مبارزه با قاچاق كالا و ترويج و معرفي نشان ايمني و سلامت "ويژه برنامه هاي سراسري روز جهاني غذا سال 1400" خواهد بود طراحي و اجرا شود.
|