شنبه،01 ارديبهشت 1403 English

معاونت غذا و دارو

Lorestan
University of Medical Sciences


   
    • كارگاه استفاده بنيادي از شوينده ها در خط توليد مواد غذايي
      كد خبر: 15217
      تاريخ انتشار: ۱۳۹۷/۱۰/۲۴
      تعداد بازديد: 179
      كارگاه آموزشي به همت واحد آموزش و نظارت برموادغذايي ، آرايشي بهداشتي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي لرستان،

      كارگاه استفاده بنيادي از شوينده ها در خط توليد مواد غذايي

      به نقل از روابط عمومي معاونت غذا و دارو ،

      كارگاه آموزشي به همت واحد آموزش و نظارت برموادغذايي ، آرايشي بهداشتي  معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي لرستان، در سالن آمفي تئاتر بيمارستان شهيد رحيمي باحضور كارشناسان ستادي و شبكه هاي بهداشت و مسئولين فني واحدهاي توليدي استان برگزار شد.

       در اين كارگاه دكتر اربابي روشهاي اصولي ضدعفوني كردن خطوط مختلف موادغذايي از جمله لبنيات بهداشتي ، فرآورده هاي گوشتي ، ميوه و سبزيجات را ارائه نمودند.

      وي در خصوص شوينده هاي مجاز در ضد عفوني كردن خطوط توليد مواد غذايي و روش آماده سازي شوينده و نسبت هاي مناسب تركيبات آماده سازي را عنوان كردند.

      ارسال به فيسبوك   ارسال به دنباله   ارسال به بالاترين   ارسال به كلوب



دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني استان

لرستان

تعداد بازدید: 28543316 آخرین به روزرسانی: 30 فروردين 1403

 مقالات articles  2018  2017  2016  2015  2014 

سئوالات متداول
بيانيه حريم خصوصي
 بيانيه توافق سطح خدمات
راهبرد مشاركت دستگاه
IT
eprints

.

Page created in 0.49805378913879 seconds.
memoryUsage : 7794Kb