به نقل از روابط عمومي معاونت غذا و دارو ،
كارگاه آموزشي به همت واحد آموزش و نظارت برموادغذايي ، آرايشي بهداشتي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي لرستان، در سالن آمفي تئاتر بيمارستان شهيد رحيمي باحضور كارشناسان ستادي و شبكه هاي بهداشت و مسئولين فني واحدهاي توليدي استان برگزار شد.
در اين كارگاه دكتر اربابي روشهاي اصولي ضدعفوني كردن خطوط مختلف موادغذايي از جمله لبنيات بهداشتي ، فرآورده هاي گوشتي ، ميوه و سبزيجات را ارائه نمودند.
وي در خصوص شوينده هاي مجاز در ضد عفوني كردن خطوط توليد مواد غذايي و روش آماده سازي شوينده و نسبت هاي مناسب تركيبات آماده سازي را عنوان كردند.
|