به نقل لز روابط عمومي معاونت غذا و داروي لرستان ،
مراسم ويژه هفته جهاني غذا با صرف صبحانه سالم در معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي لرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي ، در اين مراسم كه با حضور دكتر سپهوند معاون غذا و داروي دانشگاه، دكتر اسدبيگي رئيس اداره تجهيزات پزشكي و پرسنل معاونت غذا و دارو برگزار شد، دكتر سپهوند گفت: ان شاالله هيچ علت و مشكلي نتواند مانع ارائه خدمات همه ي ما به مردم شود. دكتر سپهوند تأكيد كرد: گرايش انسان ها از غذا هاي سنتي به غذاهاي آماده و فست فودي از علت هاي اصلي شيوع بيماري هاي غيرواگير است. معاون غذا و داروي دانشگاه ادامه داد: اميدوارم همه ي ما با تلاش و هميت بتوانيم در اين راه گام هاي خوبي برداريم. وي اصلاح رژيم غذايي را يكي از راهكارهاي مناسب براي مبارزه با بيماري هاي غيرواگير مرتبط با تغذيه دانست و آموزش تغذيه سالم را براي عموم مردم ضروري دانست.
دكتر سپهوند در بخشي ديگر از برنامه به بيان برنامه هاي معاونت غذا و دارو در راه اصلاح رژيم تغذيه اشاره كرد و گفت: بسته هاي غذايي سبز، نظارت مستمر و نمونه برداري اين معاونت از برنامه هاي حياتي است كه بخش دوم آن از وظايف ذاتي ماست و اجرا مي شود. معاون غذا و داروي دانشگاه همچنين تغذيه نا سالم را يكي از علل شيوع سرطان دانست و گفت: سرطان يكي ديگر از علل مرگ و مير است كه تغذيه ناسالم مي تواند از علت هاي آن باشد و اين موضوع ضرورت تغذيه سالم را به ويژه براي كودكان نشان مي دهد.
|