به نقل از روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي لرستان، دوره آموزشي با موضوع «آشنايي با عوامل موثر بر توليد قند در كارخانه و آشنايي با روشهاي كاهش درصد قند ساده در فرمولاسيون مواد غذايي» روز يكشنبه مورخ 96/9/26 با حضور كارشناسان ستادي معاونت غذا و دارو و نيز كارشناسان غذايي شبكه هاي بهداشتي و مسئولين فني واحدهاي مرتبط در سالن جلسات معاونت برگزار گرديد. در اين كارگاه يك روزه موضوعاتي همچون آشنايي با تكنولوژي توليد قند، روشهاي كاهش قند در مواد غذايي و جانشين هاي قند در فرمولاسيون مواد غذايي مطرح و در پايان به سوالات مطرح شده كارشناسان پاسخگويي انجام شد.
|