جمعه،31 فروردين 1403 English

معاونت غذا و دارو

Lorestan
University of Medical Sciences


   
    • برگزاري دوره آموزشي با موضوع «آشنايي با عوامل موثر بر توليد قند در كارخانه و آشنايي با روشهاي كاهش درصد قند ساده در فرمولاسيون مواد غذايي»
      كد خبر: 12361
      تاريخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۹/۲۹
      تعداد بازديد: 287
      برگزاري دوره آموزشي با موضوع «آشنايي با عوامل موثر بر توليد قند در كارخانه و آشنايي با روشهاي كاهش درصد قند ساده در فرمولاسيون مواد غذايي»

      برگزاري دوره آموزشي با موضوع «آشنايي با عوامل موثر بر توليد قند در كارخانه و آشنايي با روشهاي كاهش درصد قند ساده در فرمولاسيون مواد غذايي»

       به نقل از روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي لرستان، دوره آموزشي با موضوع «آشنايي با عوامل موثر بر توليد قند در كارخانه و آشنايي با روشهاي كاهش درصد قند ساده در فرمولاسيون مواد غذايي» روز يكشنبه مورخ 96/9/26 با حضور كارشناسان ستادي معاونت غذا و دارو و نيز كارشناسان غذايي شبكه هاي بهداشتي و مسئولين فني واحدهاي مرتبط  در سالن جلسات معاونت برگزار گرديد. در اين كارگاه يك روزه موضوعاتي همچون آشنايي با تكنولوژي توليد قند، روشهاي كاهش قند در مواد غذايي و جانشين هاي قند در فرمولاسيون مواد غذايي مطرح و در پايان به سوالات مطرح شده كارشناسان پاسخگويي انجام شد.

      ارسال به فيسبوك   ارسال به دنباله   ارسال به بالاترين   ارسال به كلوب



دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني استان

لرستان

تعداد بازدید: 28543313 آخرین به روزرسانی: 30 فروردين 1403

 مقالات articles  2018  2017  2016  2015  2014 

سئوالات متداول
بيانيه حريم خصوصي
 بيانيه توافق سطح خدمات
راهبرد مشاركت دستگاه
IT
eprints

.

Page created in 0.72618103027344 seconds.
memoryUsage : 7906Kb