جمعه،10 فروردين 1403 English

معاونت غذا و دارو

Lorestan
University of Medical Sciences


   
    • كارگاه آموزشي تكنولوژي توليد و كنترل محصولات پروبيوتيك و غذاهاي فراسودمند بر گزار شد
      كد خبر: 11665
      تاريخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۶/۱۵
      تعداد بازديد: 473
      توسط معاونت غذا و داروي لرستان انجام شد

      كارگاه آموزشي تكنولوژي توليد و كنترل محصولات پروبيوتيك و غذاهاي فراسودمند بر گزار شد

      به نقل از روابط عمومي معاونت غذا و داروي لرستان ،

      واحد تحقيق و توسعه معاونت غذا و دارو كارگاه آموزشي دوروزه در بخش هاي مختلف تكنولوژي توليد و كنترل محصولات پروبيوتيك و غذاهاي فراسودمند در سالن جلسات رازي معاونت غذا و داروي لرستان برگزار نمود.در اين كارگاه كارشناسان نظارت برموادغذايي ، آرايشي و بهداشتي، كارشناسان شبكه بهداشتي حضور داشتند.

      مهندس فرزانه حيدري مدير نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي ضمن خوش آمدگويي به ميهمانان به بيان مطالبي در خصوص اهداف كارگاه ايراد سخنراني نمودند.

      دكتر سميه سپهوند مدير گروه صنايع غذايي به عنوان مدرس اين كارگاه مطالبي را در مورد تاريخچه فرآورده هاي پروبيوتيك، مفهوم پروبيوتيك ، مزيت هاي فرآورده هاي پروبيوتيك ، مكانيزم اثر فرآورده هاي پروبيوتيك ، تكنولوژي توليد و كنترل محصولات پروبيوتيك و غذاهاي فراسودمند..... را عنوان نمودند.

      ارسال به فيسبوك   ارسال به دنباله   ارسال به بالاترين   ارسال به كلوب



دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني استان

لرستان

تعداد بازدید: 28543263 آخرین به روزرسانی: 08 فروردين 1403

 مقالات articles  2018  2017  2016  2015  2014 

سئوالات متداول
بيانيه حريم خصوصي
 بيانيه توافق سطح خدمات
راهبرد مشاركت دستگاه
IT
eprints

.

Page created in 0.7355329990387 seconds.
memoryUsage : 6849Kb