به نقل از روابط عمومي معاونت غذا و داروي لرستان ،
واحد تحقيق و توسعه معاونت غذا و دارو كارگاه آموزشي دوروزه در بخش هاي مختلف تكنولوژي توليد و كنترل محصولات پروبيوتيك و غذاهاي فراسودمند در سالن جلسات رازي معاونت غذا و داروي لرستان برگزار نمود.در اين كارگاه كارشناسان نظارت برموادغذايي ، آرايشي و بهداشتي، كارشناسان شبكه بهداشتي حضور داشتند.
مهندس فرزانه حيدري مدير نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي ضمن خوش آمدگويي به ميهمانان به بيان مطالبي در خصوص اهداف كارگاه ايراد سخنراني نمودند.
دكتر سميه سپهوند مدير گروه صنايع غذايي به عنوان مدرس اين كارگاه مطالبي را در مورد تاريخچه فرآورده هاي پروبيوتيك، مفهوم پروبيوتيك ، مزيت هاي فرآورده هاي پروبيوتيك ، مكانيزم اثر فرآورده هاي پروبيوتيك ، تكنولوژي توليد و كنترل محصولات پروبيوتيك و غذاهاي فراسودمند..... را عنوان نمودند.
|