به نقل از روابط عمومي معاونت غذا و دارو ،
جلسه ارزيابي و عملكرد واحد غذا شبكه هاي استان لرستان با حضور دكتر رضا سپهوند معاون غذا و دارو،مهندس فرزانه حيدري مدير اداره نظارت بر موادغذايي ، و كارشناسان شبكه هاي بهداشت استان ، در سالن رازي معاونت غذا و دارو برگزار شد.
فرزانه حيدري و كارشناسان نظارت بر مواد غذايي معاونت به طرح و بررسي موارد ارزيابي در پايش شبكه، پيگيري پايش قبلي، درصد پاسخ گويي به نامه هاي ارسالي، درصد پاسخگويي به شكايات، برنامه زمانبندي بازرسي و موضوعات مختلف پرداختند.
همچنين در اين جلسه ضمن بحث و تبادل نظر وبيان انتظارات حوزه معاونت غذا و داروي دانشگاه در خصوص پيگيري به موقع ،
پيشنهاداتي ارائه شد :
• درصد درج نشانگر رنگي بر روي محصولات تحت پوشش
• درصد پايش واحد توليدي در شيفت كاري خارج از ساعات اداري
• درصد بازديد فني و بهداشتي
• كنترل اقلام آرايشي و بهداشتي در سطح عرضه
• درصد اقدامات قانوني در تخلفات مشاهده شده
• درصد موارد عدم انطباق
• درصد PRPS
• گشت موارد غير مجاز و تخلف
دكتر سپهوند: در ادامه خاطر نشان شدند كه اميدوارم همكاران محترم با وجود همه كاستي هاي موجود تلاش خود را جهت خدمت رساني بهتر به مراجعين ادامه دهند و در پايان از كارشناسان برتر واحدهاي غذايي شبكه ها با اهدا لوح قدرداني بعمل آمد.
|