به نقل از روابط عمومي معاونت غذا و دارو ،
با حضور دكتر رضا سپهوند و تمامي همكاران اين برنامه در راستاي سياست هاي سلامت محور معاونت غذا و دارو و همچنين گسترش فرهنگ انتخاب و مصرف درست فرآورده هاي غذايي، سالم و ايمن و با توجه به اهميت مصرف صبحانه به عنوان مهمترين سبد غذايي روزانه و تاثير آن در سلامتي مردم در فضايي شاد و مفرح برگزار شد،دكتر مرداني متخصص تغذيه ، در خصوص اهميت خوردن صبحانه سالم، صحبت كردند.
گفتني است در اين برنامه تغذيه سالم (پنير،خيار،گوجه،تخم مرغ،گردو،عسل،نان سنگك ) در بين شركت كنندگان توزيع گرديد.
|