به نقل از روابط عمومي معاونت غذا و دارو ،
كارگاه آموزشي كاهش ميزان قند و نمك درفرمولاسيون موادغذايي با حضور كارشناسان ستادي ، شبكه هاي بهداشت برگزار شد. مدير اداره نظارت بر موادغذايي مهندس فرزانه حيدري ضمن خوش آمدگويي در خصوص كاهش قند ، نمك و اسيدچرب ترانس در فرمولاسيون موادغذايي و لزوم درج نشانگر رنگي روي ليبل محصولات و چگونگي كنترل و پايش آن از سطح عرضه و پاره اي از مشكلات را بيان نمودند.
در اين كارگاه ، مدير آزمايشگاه كنترل موادغذايي مهندس معصومه حاتمي كيا در خصوص فرمولاسيون و نقش قند و نمك و چگونگي كاهش قند و نمك در موادغذايي ارائه مطلب نمودند.
|