جمعه،07 ارديبهشت 1403 English

معاونت غذا و دارو

Lorestan
University of Medical Sciences


   
    • كارگاه آموزشي كاهش ميزان قند و نمك درفرمولاسيون موادغذايي
      كد خبر: 10492
      تاريخ انتشار: ۱۳۹۵/۱۱/۱۹
      تعداد بازديد: 194
      توسط معاونت غذا و دارو برگزار شد

      كارگاه آموزشي كاهش ميزان قند و نمك درفرمولاسيون موادغذايي

      به نقل از روابط عمومي معاونت غذا و دارو ،

      كارگاه آموزشي كاهش ميزان قند و نمك درفرمولاسيون موادغذايي با حضور كارشناسان ستادي ، شبكه هاي بهداشت برگزار شد. مدير اداره نظارت بر موادغذايي مهندس فرزانه حيدري ضمن خوش آمدگويي در خصوص كاهش قند ، نمك و اسيدچرب ترانس در فرمولاسيون موادغذايي و لزوم درج نشانگر رنگي روي ليبل محصولات و چگونگي كنترل و پايش آن از سطح عرضه و پاره اي از مشكلات  را بيان نمودند.

      در اين كارگاه ، مدير آزمايشگاه كنترل موادغذايي مهندس معصومه حاتمي كيا در خصوص فرمولاسيون و نقش قند و نمك و چگونگي كاهش قند و نمك در موادغذايي ارائه مطلب نمودند.

       

      ارسال به فيسبوك   ارسال به دنباله   ارسال به بالاترين   ارسال به كلوب



دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني استان

لرستان

تعداد بازدید: 28543328 آخرین به روزرسانی: 04 ارديبهشت 1403

 مقالات articles  2018  2017  2016  2015  2014 

سئوالات متداول
بيانيه حريم خصوصي
 بيانيه توافق سطح خدمات
راهبرد مشاركت دستگاه
IT
eprints

.

Page created in 0.6399450302124 seconds.
memoryUsage : 6733Kb