شنبه،11 فروردين 1403 English

معاونت غذا و دارو

Lorestan
University of Medical Sciences


   
    • شركت آزمايشگاه كنترل موادغذايي در طرح تشديد موادغذايي پخته
      كد خبر: 10479
      تاريخ انتشار: ۱۳۹۵/۱۱/۱۷
      تعداد بازديد: 282
      توسط معاونت غذا و دارو انجام شد

      شركت آزمايشگاه كنترل موادغذايي در طرح تشديد موادغذايي پخته

      به نقل از روابط عمومي معاونت غذا و دارو ،

      آزمايشگاه كنترل موادغذايي به عنوان تنها آزمايشگاه مرجع استان ، در راستاي اجراي برنامه كشوري نمونه برداري هدفمند از موادغذايي اقدام به مشاركت با همكاري معاونت بهداشتي در طرح تشديد نمونه برداري و كنترل موادغذايي پخته نمود.طرح مذكور در تاريخ 4/10/95 شروع شده و تا 9/12/95 ادامه خواهد داشت.

      نمونه هاي ارسالي به آزمايشگاه از مراكز هدف شامل رستورانها ، سفره خانه ها، چلوكبابي ها ، سلف سرويسها ، جگركي ها ، آشپزخانه هاي مركزي ، مراكز تهيه غذاي بيرون بر ، تالارهاي پذيرايي ، اغذيه فروشي ها ... سراسر استان مي باشد كه طبق جدول زمان بندي توسط كارشناسان معاونت بهداشتي به آزمايشگاه ارسال مي گردد و پس از انجام مراحل ثبت و كد گزاري در اسرع وقت توسط كارشناسان آزمايشگاه طبق آخرين استانداردهاي موجود مورد آزمايشات ميكروبي و شيميايي قرار گرفته و نتايج آزمونها ، جهت اقدامات بعدي به معاونت بهداشتي ارسال مي گردند.

      ارسال به فيسبوك   ارسال به دنباله   ارسال به بالاترين   ارسال به كلوب



دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني استان

لرستان

تعداد بازدید: 28543263 آخرین به روزرسانی: 08 فروردين 1403

 مقالات articles  2018  2017  2016  2015  2014 

سئوالات متداول
بيانيه حريم خصوصي
 بيانيه توافق سطح خدمات
راهبرد مشاركت دستگاه
IT
eprints

.

Page created in 0.92508912086487 seconds.
memoryUsage : 6732Kb