به نقل از روابط عمومي معاونت غذا و دارو ،
آزمايشگاه كنترل موادغذايي به عنوان تنها آزمايشگاه مرجع استان ، در راستاي اجراي برنامه كشوري نمونه برداري هدفمند از موادغذايي اقدام به مشاركت با همكاري معاونت بهداشتي در طرح تشديد نمونه برداري و كنترل موادغذايي پخته نمود.طرح مذكور در تاريخ 4/10/95 شروع شده و تا 9/12/95 ادامه خواهد داشت.
نمونه هاي ارسالي به آزمايشگاه از مراكز هدف شامل رستورانها ، سفره خانه ها، چلوكبابي ها ، سلف سرويسها ، جگركي ها ، آشپزخانه هاي مركزي ، مراكز تهيه غذاي بيرون بر ، تالارهاي پذيرايي ، اغذيه فروشي ها ... سراسر استان مي باشد كه طبق جدول زمان بندي توسط كارشناسان معاونت بهداشتي به آزمايشگاه ارسال مي گردد و پس از انجام مراحل ثبت و كد گزاري در اسرع وقت توسط كارشناسان آزمايشگاه طبق آخرين استانداردهاي موجود مورد آزمايشات ميكروبي و شيميايي قرار گرفته و نتايج آزمونها ، جهت اقدامات بعدي به معاونت بهداشتي ارسال مي گردند.
|