جمعه،07 ارديبهشت 1403 English

معاونت غذا و دارو

Lorestan
University of Medical Sciences


   
    • صبحانه كاري با حضور رسانه ها به مناسبت گراميداشت روز جهاني غذا در دانشگاه پزشكي لرستان
      كد خبر: 9860
      تاريخ انتشار: ۱۳۹۵/۰۷/۲۶
      تعداد بازديد: 340
      توسط معاونت غذا و دارو برگزار شد

      صبحانه كاري با حضور رسانه ها به مناسبت گراميداشت روز جهاني غذا در دانشگاه پزشكي لرستان

       صبحانه كاري با حضور  رسانه ها به مناسبت گراميداشت روز جهاني غذا در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي استان روز شنبه 24 مهرماه 95 برگزار گرديد.

      در اين صبحانه كاري مهندس فرزانه حيدري مدير نظارت بر مواد غذايي هدف از برپايي اين نشست و صبحانه كاري را الگو برداري از چراغ راهنمايي و نشانگر رنگي تغذيه اي دانست و گفت : رنگ سبز انتخاب سالمتر ،رنگ نارنجي انتخاب مناسب و رنگ قرمز انتخاب با سلامت كمتر مي باشد و هر بسته مواد غذايي و خوراكي با اين برچسب نشان دهنده آن است كه مواد قندي ، چربي و نمك آن متناسب با نشانگر رنگي تغذيه اي كم ، متوسط و زياد مي باشد.

      در ادامه اين نشست خانم دكتر مهناز مرداني متخصص تغذيه در اين برنامه با بيان اينكه امروزه تغييرات آب و هوا و كشاورزي منجر به اصلاح الگوي مصرف شده است و بايد متناسب با اين تغييرات آب و هوايي و كشاورزي ، مواد غذايي خود را از بين مواد غذايي سالم كه شامل ريز مغذي هاست انتخاب نماييم و الگوي تغذيه اي خود را اصلاح كنيم بيان داشت : هر فرد متناسب با سن ، وزن و ميزان فعاليتهاي بدني نيازمند استفاده از تمام گروه هاي مواد غذايي شامل : نان ، غلات ، لبنيات بخصوص شير ، قند طبيعي مثل خرما و عسل و سبزيجات و ميوه جات و گوشت براي تامين تمام ريز مغذي ها و ويتامين هاي بدن كه مورد نياز ماست تاكيد كرد.

      وي تنوع غذايي و تعادل در مصرف را دو اصل مهم در خوردن غذا و الگوي مصرف دانست.

      در ادامه اين صبحانه كاري ، دكتر رضا سپهوند معاون غذا و داروي دانشگاه ضمن خوش آمدگويي به اصحاب رسانه بيان داشت : امروزه جامعه ما يك جامعه اي است كه بطور متوسط بيش از 50درصد مردم آن اضافه وزن دارند و اين اضافه وزن نشات گرفته از اضافه دريافت كالري، عادت بدغذايي ،در دسترس بودن مواد غذايي آماده و تحرك بدني كم است . وي استفاده از فست فودها كه تركيب زيادي از چربي ها را در خود دارند را يكي از دلايل چاقي دانست و گفت : چاقي و سرطان ها به عنوان بيماريهاي غير واگير امروزه جاي بيماري هاي واگير را گرفته و عواملي مثل چاقي و كم تحركي باعث شده است كه جامعه درگير بيماريهاي غير واگير شود و در برنامه ششم توسعه بركنترل عوامل موثر بر ايجاد و بروز بيماريهاي غير واگير تاكيد شده است تا در سطح توليد ، آنها را كاهش بدهد.

      وي در پايان سخنانش گفت : بايد سعي كنيم كه براي داشتن جامعه اي سالم ، بطور منظم فعاليت بدني داشته باشيم و با حذف اسيدهاي چرب ترانس ، قند ، چربي و نمك يك برنامه ريزي منظمي داشته باشيم و از آنجايي كه رسالت معاونت غذا و دارو نظارت بر توليد دارو تا داروخانه هاست

       

       

      ارسال به فيسبوك   ارسال به دنباله   ارسال به بالاترين   ارسال به كلوب



دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني استان

لرستان

تعداد بازدید: 28543336 آخرین به روزرسانی: 04 ارديبهشت 1403

 مقالات articles  2018  2017  2016  2015  2014 

سئوالات متداول
بيانيه حريم خصوصي
 بيانيه توافق سطح خدمات
راهبرد مشاركت دستگاه
IT
eprints

.

Page created in 0.67519211769104 seconds.
memoryUsage : 6766Kb