يکشنبه،02 ارديبهشت 1403 English

معاونت غذا و دارو

Lorestan
University of Medical Sciences


   
    • به بهانه هفته سلامت
      كد خبر: 8922
      تاريخ انتشار: ۱۳۹۵/۰۲/۰۷
      تعداد بازديد: 320
      به بهانه هفته سلامت

      به بهانه هفته سلامت

      كارگاه آموزشي مروجين سلامت با حضور مهندس حيدري مدير غذا و محصولات آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و داروي لرستان و دكتر مرداني برگزار شد .
      مهندس حيدري اظهار داشتند: امروزه بيماريهاي غير واگير بزرگترين عامل تهديد كننده سلامت مردم دنيا ميباشند كه باعث 60تا 70 درصد مرگ و ميرها ميشوند كه اين بيماريها خود ناشي از عوامل خطري ميباشند كه مهمترين آنها دخانيات ،كم تحركي ،رژيم غذايي ناسالم و مصرف الكل ميباشند.
      بنابراين انتخاب نوع ماده غذايي مناسب عامل مهمي جهت پيشگيري از اين بيماريها ميباشد.
      به جهت اهميت اين موضوع كاهش ميزان قند ، نمك ، چربي و اسيدهاي چرب ترانس از اولويتهاي سازمان غذا و دارو ميباشد.
      در همين راستا درج نشانگر رنگي تغذيه اي بر روي ليبل مواد غذايي مانند يك چراغ راهنما براي مصرف كننده ميباشد تا بتواند انتخاب سالم تر و مطمئن تري را با توجه به فعاليت فيزيكي و شرايط جسماني خود داشته باشد.
       

      ارسال به فيسبوك   ارسال به دنباله   ارسال به بالاترين   ارسال به كلوب



دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني استان

لرستان

تعداد بازدید: 28543318 آخرین به روزرسانی: 30 فروردين 1403

 مقالات articles  2018  2017  2016  2015  2014 

سئوالات متداول
بيانيه حريم خصوصي
 بيانيه توافق سطح خدمات
راهبرد مشاركت دستگاه
IT
eprints

.

Page created in 0.79975008964539 seconds.
memoryUsage : 6845Kb