روز يكشنبه مورخ 94/6/8 ساعت 10 صبح در دفتر معاونت غذاودارو جلسه ي مشترك معاونت غذاودارو با كارشناسان معاونت بهداشتي برگزار گرديد.دراين جلسه دكتر سپهوند معاون محترم غذاودارو,دكتر بهمني مدير آزمايشگاه معاونت غذاودارو,دكتر سبزواري, مهندس جوادي, مهندس بلقدر وخانم مهندس مرادي از معاونت بهداشتي حضور داشتند.
موضوع اين جلسه بررسي وضعيت پراكسيد هيدروژن نمونه هاي زولبيا و باميه سطح عرضه استان در سال 93و هم چنين بررسي وضعيت غني سازي نمك با يد در سطح استان در سال93 بود.طي اين جلسه معاونت غذا ودارو و بهداشتي تصميماتي مبني بر انجام اقداماتي از قبيل اقدامات آموزشي و پيشگيرانه در اين رابطه اتخاذ كردند.
|