يکشنبه،02 ارديبهشت 1403 English

معاونت غذا و دارو

Lorestan
University of Medical Sciences


   
    • كارگاه آموزشي درج نشانگرهاي رنگي بر روي مواد غذايي
      كد خبر: 7416
      تاريخ انتشار: ۱۳۹۴/۰۵/۰۶
      تعداد بازديد: 238
      كارگاه آموزشي درج نشانگرهاي رنگي بر روي مواد غذايي

      كارگاه آموزشي درج نشانگرهاي رنگي بر روي مواد غذايي

      ابتدا پس از خوش آمد گويي توسط مدير غذا و محصولات آرايشي وبهداشتي ، توضيحاتي در خصوص درج نشانگرهاي رنگي تغذيه اي و اهميت آن بر سلامت مصرف كننده  به مدعوين حاضر درجلسه ( رييس آزمايشگاه -همكاران واحد غذا-آرايشي وبهداشتي- همكاران آزمايشگاه وكارشناسان واحد غذاي مستقر در شبكه هاي بهداشتي- مسئولين فني كارخانجات حوزه شهرستان خرم آباد ) داده شد سپس دوره آموزشي دستورالعملهاي جدول نشانگر هاي رنگي تغذيه اي و  جدول حقايق تغذيه اي توسط خانمها مهندس الهام لشكريان و  مهندس الهام خليفه زاده در خصوص اهميت و ضرورت و نحوه  برچسب گذاري تغذيه اي و درج نشانگر هاي رنگي بر روي بسته بندي محصولات غذايي  و نقش آن در راهنمايي و پردازش و تجزيه تحليل  اطلاعات تغذيه اي به مصرف كنندگان به عنوان يك دستيار مطمئن  برگزار و در پايان جلسه پرسش و  پاسخ در خصوص مشكلات موجود  برگزار گرديد .

      ارسال به فيسبوك   ارسال به دنباله   ارسال به بالاترين   ارسال به كلوب



دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني استان

لرستان

تعداد بازدید: 28543316 آخرین به روزرسانی: 30 فروردين 1403

 مقالات articles  2018  2017  2016  2015  2014 

سئوالات متداول
بيانيه حريم خصوصي
 بيانيه توافق سطح خدمات
راهبرد مشاركت دستگاه
IT
eprints

.

Page created in 0.67951822280884 seconds.
memoryUsage : 6845Kb