ابتدا پس از خوش آمد گويي توسط مدير غذا و محصولات آرايشي وبهداشتي ، توضيحاتي در خصوص درج نشانگرهاي رنگي تغذيه اي و اهميت آن بر سلامت مصرف كننده به مدعوين حاضر درجلسه ( رييس آزمايشگاه -همكاران واحد غذا-آرايشي وبهداشتي- همكاران آزمايشگاه وكارشناسان واحد غذاي مستقر در شبكه هاي بهداشتي- مسئولين فني كارخانجات حوزه شهرستان خرم آباد ) داده شد سپس دوره آموزشي دستورالعملهاي جدول نشانگر هاي رنگي تغذيه اي و جدول حقايق تغذيه اي توسط خانمها مهندس الهام لشكريان و مهندس الهام خليفه زاده در خصوص اهميت و ضرورت و نحوه برچسب گذاري تغذيه اي و درج نشانگر هاي رنگي بر روي بسته بندي محصولات غذايي و نقش آن در راهنمايي و پردازش و تجزيه تحليل اطلاعات تغذيه اي به مصرف كنندگان به عنوان يك دستيار مطمئن برگزار و در پايان جلسه پرسش و پاسخ در خصوص مشكلات موجود برگزار گرديد .
|