يکشنبه،02 ارديبهشت 1403 English

معاونت غذا و دارو

Lorestan
University of Medical Sciences


   
    • برگزاري كارگاه آموزشي اصول صحيح نمونه برداري در معاونت غذا ودارو استان لرستان
      كد خبر: 6570
      تاريخ انتشار: ۱۳۹۳/۰۸/۲۶
      تعداد بازديد: 542
      برگزاري كارگاه آموزشي اصول صحيح نمونه برداري در معاونت غذا ودارو استان لرستان

      برگزاري كارگاه آموزشي اصول صحيح نمونه برداري در معاونت غذا ودارو استان لرستان

      در تاريخ 93/8/20 كارگاه آموزشي اصول صحيح نمونه برداري مواد غذايي (سطح عرضه) به ميزباني حوزه مديريت آزمايشگاه كنترل معاونت غذا و دارو جهت كارشناسان بهداشت محيط سراسر استان محل سالن اجتماعات معاونت برگزار گرديد.
      در ابتدا جناب آقاي دكتر دلفان معاون محترم غذا و دارو ضمن خوش آمد گويي به شركت كنندگان در كارگاه،به اهميت كنترل مواد غذايي از مرحله توليد تا سطح عرضه به منظور تامين سلامت مردم پرداخته و كارشناسان بهداشت محيط و نظارتي را سربازان خط مقدم جهت كنترل سلامت مواد غذايي دانستند و به سوالات مطرح شده در اين زمينه پاسخ دادند.در ادامه كارشناسان آزمايشگاه اصول صحيح نمونه برداري را از طريق نمايش اسلايد تشريح كردند و در خاتمه جلسه پرسش و پاسخ با حضور مديريت آزمايشگاه و كارشناسان مسئول صورت پذيرفت.همچنين باز آموزي مجدد آزمايشات نان در محل آزمايشگاه با حضور كارشناسان آزمايشگاه بهداشت محيط انجام شد.
       

      ارسال به فيسبوك   ارسال به دنباله   ارسال به بالاترين   ارسال به كلوب



دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني استان

لرستان

تعداد بازدید: 28543316 آخرین به روزرسانی: 30 فروردين 1403

 مقالات articles  2018  2017  2016  2015  2014 

سئوالات متداول
بيانيه حريم خصوصي
 بيانيه توافق سطح خدمات
راهبرد مشاركت دستگاه
IT
eprints

.

Page created in 0.54311299324036 seconds.
memoryUsage : 7904Kb