در تاريخ 93/8/20 كارگاه آموزشي اصول صحيح نمونه برداري مواد غذايي (سطح عرضه) به ميزباني حوزه مديريت آزمايشگاه كنترل معاونت غذا و دارو جهت كارشناسان بهداشت محيط سراسر استان محل سالن اجتماعات معاونت برگزار گرديد.
در ابتدا جناب آقاي دكتر دلفان معاون محترم غذا و دارو ضمن خوش آمد گويي به شركت كنندگان در كارگاه،به اهميت كنترل مواد غذايي از مرحله توليد تا سطح عرضه به منظور تامين سلامت مردم پرداخته و كارشناسان بهداشت محيط و نظارتي را سربازان خط مقدم جهت كنترل سلامت مواد غذايي دانستند و به سوالات مطرح شده در اين زمينه پاسخ دادند.در ادامه كارشناسان آزمايشگاه اصول صحيح نمونه برداري را از طريق نمايش اسلايد تشريح كردند و در خاتمه جلسه پرسش و پاسخ با حضور مديريت آزمايشگاه و كارشناسان مسئول صورت پذيرفت.همچنين باز آموزي مجدد آزمايشات نان در محل آزمايشگاه با حضور كارشناسان آزمايشگاه بهداشت محيط انجام شد.
|