دوره آموزشي تقلبات مواد غذايي با حضور كارشناسان كنترل مواد غذايي و بهداشتي معاونت غذا ودارو ، شبكه ها و جمعي از مسئولين فني واحدهاي توليدي مواد غذايي استان در مورخه 15 و 16 شهريور ماه 91 در سالن رازي معاونت غذا ودارو برگزار گرديد . در اين كارگاه ضمن تبادل اطلاعات و تجربيات آخرين مطالب مربوط به تقلبات فر اورده هاي لبني ، گوشتي و ساير گروههاي غذايي در صبح و عصر روزهاي مذكور توسط يكي از مدرسان سازمان غذا و داروي وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشكي آموزش داده شد .
|