كميته غني سازي آرد در مورخ 20/4/91 راس ساعت 10 صبح به رياست دكتر بهرام دلفان معاون غذاو دارو و ديگر اعضاء در دفتر معاونت تشكيل گرديد. در ابتداي جلسه مصوبات قبلي پيگيري شد و سپس موضوعات زير پس از طرح وبررسي به تصويب اعضاء حاضر در جلسه رسيد . 1-مقرر گرديد از تاريخ1/5/91 غني سازي آرد در تمام كارخانه هاي توليدي آرد استان مجددا آغاز گردد و انجمن صنفي آرد استان موظف گرديد پرميكس مورد نياز كارخانجات آرد را با توجه به نياز آنها تهيه و در اختيار كارخانجات قرار دهد. 2- پايش غني سازي توسط كارشناسان معاونت غذا ودارو درسه سطح خط توليد كارخانه،آرشيو آزمايشگاه كارخانه و نيز نانوايي هاي سطح استان انجام گيرد. 3- مقرر گرديد گشت مشتركي با حضور كارشناسان شركت غله و بازرگاني،معاونت غذاودارو و معاونت بهداشتي از كارخانجات توليدي استان به منظور پيگيري موضوع سبوسگيري آرد مطابق دستورالعمل هاي موجود برگزار گردد. 4-مقرر گرديد اطلاع رساني هاي لازم از ويژگي هاي نان تيره از طريق صداوسيما صورت گيرد. 5-مقرر گرديد نمك ميوه از نانوايي هاي سطح استان جمع آوري گردد. 6- مقرر گرديد پوستر ارزش غذايي نان كه توسط معاونت غذاودارو طراحي و چاب گرديده با همكاري شركت غله و بازرگاني در تمام نانوايي هاي استان نصب گردد
|