برگزاري كارگاه آموزشي آشنايي با تجزيه و تحليل خطر و نقاط كنترل بحراني ( haccp)
دوره آموزشي آشنايي با تجزيه و تحليل خطر و نقاط كنترل بحراني(haccp) با حضور كارشناسان كنترل مواد غذايي و بهداشتي معاونت غذاودارو و شبكه هاي استان در تاريخ هاي 26و 27 ارديبهشت سال 91 در سالن اجتماعات معاونت غذاودارو برگزار گرديد . در اين كارگاه توسط يكي از اساتيد مدعو از دانشگاه شهيد چمران اهواز جايگاه سامانه (haccp) در مديريت بهداشتي صنايع غذايي ، مخاطرات بهداشتي مواد غذايي و روش هاي كنترل آنها ، شناسايي و ارزيابي مخاطرات ، نقش مراجع دولتي در اجراي سامانه (haccp) و مراحل اجراي مميزي آنها توضيح داده شد .
|