شنبه،08 ارديبهشت 1403 English

معاونت غذا و دارو

Lorestan
University of Medical Sciences


   
    • برگزاري كارگاه آموزشي آشنايي با تجزيه و تحليل خطر و نقاط كنترل بحراني ( haccp)
      كد خبر: 4423
      تاريخ انتشار: ۱۳۹۱/۰۳/۰۱
      تعداد بازديد: 627
      برگزاري كارگاه آموزشي آشنايي با تجزيه و تحليل خطر و نقاط كنترل بحراني ( haccp)

      برگزاري كارگاه آموزشي آشنايي با تجزيه و تحليل خطر و نقاط كنترل بحراني ( haccp)

      برگزاري كارگاه آموزشي آشنايي با تجزيه و تحليل خطر و نقاط كنترل بحراني ( haccp)

      دوره آموزشي آشنايي با تجزيه و تحليل خطر و نقاط كنترل بحراني(haccp) با حضور كارشناسان كنترل مواد غذايي و بهداشتي معاونت غذاودارو و شبكه هاي استان در تاريخ هاي 26و 27 ارديبهشت سال 91 در سالن اجتماعات معاونت غذاودارو برگزار گرديد . در اين كارگاه توسط يكي از اساتيد مدعو از دانشگاه شهيد چمران اهواز جايگاه سامانه (haccp) در مديريت بهداشتي صنايع غذايي ، مخاطرات بهداشتي مواد غذايي و روش هاي كنترل آنها ، شناسايي و ارزيابي مخاطرات ، نقش مراجع دولتي در اجراي سامانه (haccp) و مراحل اجراي مميزي آنها توضيح داده شد .

      ارسال به فيسبوك   ارسال به دنباله   ارسال به بالاترين   ارسال به كلوب



دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني استان

لرستان

تعداد بازدید: 28543336 آخرین به روزرسانی: 04 ارديبهشت 1403

 مقالات articles  2018  2017  2016  2015  2014 

سئوالات متداول
بيانيه حريم خصوصي
 بيانيه توافق سطح خدمات
راهبرد مشاركت دستگاه
IT
eprints

.

Page created in 1.98930311203 seconds.
memoryUsage : 6842Kb